Sådan synkroniserer du iPhone med din Google-kalender

Du kan nemt synkronisere din Google-kalender med din iPhone. Det er heldigvis meget enkelt at sætte op, hvis du følger denne guide.

De fleste mennesker er dybt afhængige af deres kalender, når en travl hverdag skal koordineres eller de skal mindes om et vigtigt møde. Mange bruger i den sammenhæng Googles tilbud om en gratis kalender. Den er naturligvis standard på Android smartphones, som er Google-baserede, men det kræver lige nogle enkle skridt at integrere den med iPhones Kalender-app. Herefter vil du dog også kunne se dine møder, påmindelser og gentagne aftaler fra Google-kalender.

Følg guiden og få kalenderen sat op i løbet af ingen tid.

4 simple skridt for synkronisering

1. Tryk på ’Indstillinger’

2. Scroll ned og vælg ’E-post, kontakter, kalendere’

3. Klik på din Google-konto. Hvis du ikke allerede har din Gmail synkroniseret med din iPhone, skal du i stedet trykke ’Tilføj konto…’ og indtaste dit brugernavn og kodeord.

4. Er Gmail installeret skal du scrolle ned og slå ’Kalendere’ til.

Når du har gjort det, vil Google begynde at synkronisere din kalender med iPhone.

Hvis du vil være sikker på, at det er sat rigtigt op, skal du gå i iPhones Kalender-app. Herefter skal du trykke på ’Kalendere’ i øverste venstre hjørne. Nu skulle du gerne kunne se ’Google Kalender’ med et lille hak i siden i oversigten. I så fald er synkroniseringen gennemført korrekt.

Har du flere kalendere, som du godt kunne tænke dig at integrere med din iPhone er opsætningen den samme som ovenfor. Benytter du iOS-enheder og Macs, som er iCloud-aktive, deler du allerede kalendere som standard (som man kan se på skærmbilledet ovenfor).

En anden ting man skal være opmærksom på er, at når du opretter en begivenhed på din iPhone, i Google-kalenderen eller et andet program, så bliver de automatisk synkroniseret på tværs at enheder og programmer. Begivenheden behøver altså ikke at blive oprettet i din Google-kalender for at blive synkroniseret over flere enheder.

Helt overordnet kan det kun anbefales herfra, at integrere din iPhone med Google-kalenderen, hvis du er typen som har mange aftaler og møder i din kalender. Det er nu engang smart altid at have en fuldt opdateret kalender på sig.